O Nama

Kompanija Gomid d.o.o. osnovana je 1994. godine sa sedištem u Ivanjici. Sa ciljem da postane lider u oblasti logističkih usluga i da ozbiljnim pristupom poslu preciznošću i pouzdanošću sa savremenim dispečerskim centrom bude primer uređenosti i načina poslovanja u segmentu transporta i logističkih usluga. Infrastruktura kompanije obuhvata kompletne segmente jedne savremene kompanije u oblasti transporta. U okviru naše poslovne filozofije postoji širok spektar različitih vrsta znanja. Svi zaposleni koji žele napredak, poslovno iskustvo bazirano na evropskoj filozofiji poslovanja znaju da je naša kompanija pravo mesto za njih.

Naši zaposleni su Naš i Vaš resurs kako bi zadatke rešavali na zadovoljstvo svih učesnika u poslu.

Uvek se trudimo da budemo na usluzi našim kako našim klijentima tako i našim zaposlenima, da zajednička saradnja bude u korist zadataka koji su ispred nas.

Osoblje Gomid d.o.o. izuzetno je stručno u svojoj oblasti, sa dugogodišnjim radnim iskustvom u međunarodnom transportu. Oni svojom stručnošću, odgovornošću i privrženošću poslu omogućavaju održavanje kvaliteta našeg poslovanja na perspektivnom nivou – što našim klijentima uliva dodatnu sigurnost i učvršćuje ukazano poverenje.

Momčilo Krdžić

direktor

Željko Rajković

šef transporta

Mirjana Vučićević

knjigovodstvo

Nenad Krdžić

transport

Marko Luković

transport